Доставата на свежо овошје и зеленчук до вашето место може да ви спаси драгоцено време и пари а да имате повеќе време за развивање на вашиот бизнис. Со една организирана мрежа за достава/дистрибуција и префинета логистичка подршка ние ви овозможуваме избор за свежо овошје и зеленчук по големопродажни цени.
Ние нудиме еден лесен систем за нарачување преку телефон, факс или е-маил овозмоѓувајќи флексибилни алтернативи за нарачки. Нашиот систем на испораки на свежо овошје и зеленчук со одреден распоред на редовни интервали дава можност да нарачувате секој ден, освен недела, за да се задржи квалитетот и свежината. Кога и да ја примиме вашата нарачка истата ќе биде процесирана и испорачана до вашето место најкасно наредниот работен ден.
wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes